Piept de porc la gratar

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 90 min
  • Mod de preparare: La grătar

Ingrediente pentru 4 porţii de piept de porc la gratar

Mod de preparare

  1. Cartofii se fierb in coaja timp de 20 minute dupa care se invelesc in folie de aluminiu. Amestecati smantana cu hrenita si putina zeama de lamaie, sare si piper. Ardeii se spala si se taie rindele. Peperoni/ardeiul iute se taie marunt. Patrunjelul se toaca marunt si impreuna cu pepperoni-ul, zeama de lamaie ramasa, zaharul, uleiul de masline, piper si sare se amesteca pentru a obtine o marinada. Rondelele de ardei se stropesc cu aceasta marinada. Cartofii in folie se pun pe gratar pentru 20 minute, invartindu-se de mai multe ori. Asezati si pieptul/burta de porc pe gratar si prajiti-o pe ambele parti. Cartofii se scot din folie, se ung cu smantana cu hrenita si se servesc alaturi de feliile de piept/burta si ardeii dresi. Pofta Buna!!!

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

Eu_medium
Terorista
din Bucuresti
  • 22:35 / 13.09.2010
Ma omori cu retetele tale ! Eu sunt incepatoare si imi place sa incerc,dar mai rau este ca nu are cine sa le pape,eu pap numai cruditati si in general gatesc pentru ai mei ,care sunt la regim din cauza sanatatii .
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook