Piept de curcan umplut cu Gorgonzola

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 90 min
  • Mod de preparare: Cuptor

Ingrediente pentru 4 porţii de piept de curcan umplut cu gorgonzola

Mod de preparare

  1. Cascavalul se amesteca cu Gorgonzola. Cimbrul si maghiranul se toaca marunt si impreuna cu pesmetul se amesteca cu crema de branza. Se potriveste cu sare si piper. Pieptul de curcan se spala, se usca si cu ajutorul unui cutit bine ascutit se taie un buzunaras de-a lungul bucatii de carne. Interiorul se da cu sare si piper. Buzunarasul se umple cu crema de branza, se inchide cu scobitori si se leaga cu ata de bucatarie. Tava cuptorului se da cu ulei dupa care se asaza carnea si ceapa curatata si taiata in opt. Se tine la cuptor in jur de o ora. Cuptorul se va preincalzi la o temperatura de 150 -175 grade C (la un cuptor pe gas, treapta 3). Dupa 20 de minute se stinge friptura cu 300 ml supa de legume. Intre timp se curata cartofii si se dau la fiert in jur de 20 de minute. Fasolea se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare in jur de 15 minute. Rosiile uscate se taie bucati. Din cand in cand friptura se va stinge cu supa ramasa si cu sosul din jur. Dupa ce s-a patruns se scoate friptura din tava si se lasa sa stea. Sosul din tava se da printr-o sita si se da in clocot. Se leaga cu amidon. Rosiile taiate se amesteca cu sosul si se potriveste cu sare si piper. Friptura se feliaza si impreuna cu fasolea, cartofii si sosul se monteaza pe o farfurie. Se garniseste cu patrunjel si cimbru tocat. Pofta buna!!!

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook