Pavlova cu inghetata si sos de zmeura

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: Fără foc

Ingrediente pentru 4 porţii de pavlova cu inghetata si sos de zmeura

Mod de preparare

  1. Jumatate din cantitatea de zmeura se pune la decongelat. Cealalta jumatate se amesteca intr-o oala cu 5 -7 linguri apa, zaharul si zaharul vanilinat si se da intr-un clocot scurt apoi se ia de pe foc si eventual se adauga grappa. Se paseaza zmeura fiarta si se adauga restul zmeurei decongelata intre timp, fara a se pasa.

  2. 2 bezele se maruntesc. Restul bezelelor se aseaza impreuna cu inghetata in cupe. Sosul cald de zmeura se toarna peste si se presareaza cu bezelele faramitate.

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 10:27 / 15.05.2009
Foarte frmoasä. Elegant. 5*****
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook