Pateuri cu broccoli

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 90 min
  • Mod de preparare: Cuptor

Ingrediente pentru 8 porţii de pateuri cu broccoli

Mod de preparare

  1. Pentru aluat: Faina, drojdia si sarea se pun intr-un castron. Se adauga uleiul si 250 ml apa calduta si se framanta un aluat omogen. Alauatul se acopera si se lasa la dospit cca. 45 de minute. Dupa ce aluatul este dospit se mai framanta inca o data si se imparte in 8 portii egale. Din fiecare portie de aluat se intinde cu un facalet, formanduse blaturi rotunde cu diametru de cca. 20 cm.

  2. Pentru umplutura: Sunca se taie fasii subtiri iar mozarella se taie cubulete. Broccoli-ul se spala, se desface buchetele mici si se da un clocot(cca. 1minut) in apa fiarta cu sare. Dupa ce se scoate broccoli-ul din apa cu sare se pune imediat sub jetul de apa rece si se lasa la scurs. Ardeiul se spala, se curata si se taie fasii. Se amesteca broccoli-ul cu sunca mozarella si ardeiul si se asezoneaza cu sare si piper. Compozitia se aseaza aluat, acoperind jumatate din cercul format. Cealalta jumatate se impatureste peste compozitie si se apasa bine marginile. Pateurile se dau la cuptorul incins in prealabil la 220 de grade si se coc circa 20 minute pana ce devin maronii.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook