Pastravi in harzob de brad

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: La grătar

Ingrediente pentru 6 porţii de pastravi in harzob de brad

Mod de preparare

  1. Intr-un loc bine ferit de vant, se face in pamant o groapa. Se aprinde in ea un foc de crengi. Cand jarul e bine incins si s-a acoperit de o pulbere fina de cenusa, se asaza deasupra pastravii in harzob.

  2. Harzobul este un fel de cosulet, facut din scoarta tanara de brad (se procura de la un punct de exploatare forestiera). Se pune fiecare pastrav intre doua bucati de coaja, potrivite, cu parte umeda spre peste, apoi se leaga harzobul cu ramuri tinere de brad si se asaza de jur-imprejurul jarului, ca spitele unei roti. Cand cetina a ars si harzobul a inceput sa se carbonizeze, este semn ca pestele trebuie intors. Daca fumega si a doua fata a harzobului, pestele este gata.

Comentarii
1

Părererea ta

Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 08:55 / 16.05.2009
Hi, Asa putine Componente si atita Efect. Bucätärie perfectä. Dacä asi avea si Equipment ästa ma-si apuca imediat de Minunätie.5*****
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook