Pastrav umplut cu ciuperci

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: La tigaie

Ingrediente pentru 4 porţii de pastrav umplut cu ciuperci

Mod de preparare

  1. Umplutura:

  2. Curatati ciupercile (pastrati coditele), taiati ceapa cubulete si tocati marunt patrunjelul si mararul. Cartofii se fierb in apa cu putina sare, se sperie cu apa rece si se cojesc. Foitele de migdale (sau pesmetul) se prajesc intr-o tigaie fara ulei.

  3. Ciupercile taiate in patru se prajesc in untul pentru gatit foarte incins. Adaugati ceapa iar la sfarsit asezonati cu sare si piper. Lasati sa se raceasca dupa care se amesteca cu verdeturile si migdalele (sau pesmetul).

  4. Pastravul curatat se condimenteaza si se umple (burta pestelui) cu amestecul de mai sus. Se da prin faina si se prajeste (intr-o tigaie mare). Nu incingeti prea tare uleiul de masline. Pestii se prajesc 5 minute pe fiecare parte. Se adauga untul, cartofii si cateva felii de lamaie. Se mai prajeste 2-3 minute.

  5. Se poate servi alaturi de o salata verde si desigur cu un vin alb usor (ex. Sauvignon Blanc).

Reţetă salvată de:

Comentarii
4

Părererea ta

Img_2043_medium
Burangic Iulia
din Hamburg
  • 14:24 / 12.05.2009
Arata foarte bine! Pacat ca eu inca nu am gasit pastrav pe aici dar voi continua sa caut si cand voi gasi voi reveni asupra acestei retete;) .
1604902_279386028879295_897090562_n_medium
România gătește
din Bucuresti
  • 20:06 / 12.05.2009
...sa cauti dupa "Forelle"... trebuie sa gasesti...
Eae27d77ca20db309e056e3d2dcd7d69_medium
Evelina Predescu
din Caracal
  • 14:05 / 28.03.2010
5* Eu nu am pregatit niciodata pastrav...dar e tentant
Mirodenii011-smart-gourmet_medium
Smart Gourmet
din Bucuresti
  • 21:55 / 19.09.2010
5* foarte bun!!!!
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook