Paste marunte cu sos de plante aromate

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: Fierbere

Ingrediente pentru 6 porţii de paste marunte cu sos de plante aromate

Mod de preparare

  1. 1. Fierbeti pastele in apa cu sare si un strop de ulei, conform instructiunilor de pe pachet.

  2. 2. Cat timp fierb pastele, puneti toate ierburile tocate marunt, coaja rasa de lamaie, usturoiul si paste de ardei iute intr-o tigaie in care ati incins uleiul. incalziti-le usor 2-3 minute, la foc domol, pana ce ierburile devin foarte aromate. Luati tigaia de pe foc si adaugati asre si piper dupa gust.

  3. 3. Scurgeti pastele, pastrand 2-3 linguri din apa in care au fiert. Transferati-le apoi intr-un castron mare, incalzit in prealabil.

  4. 4. Puneti amestecul de ierburi aromatice peste pastele fierte si amestecati bine. Potriviti gustul cu sare si piper, adaugand si putina apa in care au fiert pastele daca vi se pare ca amestecul este prea uscat. Puneti apoi mancarea in farfurii individuale, incalzite in prealabil, presarati parmezan ras si serviti imediat.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook