Pastai scazute cu usturoi

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: La tigaie

Ingrediente pentru 4 porţii de pastai scazute cu usturoi

Mod de preparare

  1. Fasolea se curata de capete si se rupe pe jumatate. Se spala cu apa rece. Intr-o oala se pune apa cu sare si cand da in clocot se pune fasolea rupta si se fierbe 10 minute,se opreste focul si se acopera oala cu un capac; se lasa 10 minute,apoi se scurge de apa.

  2. Ceapa,ardeiul si usturoiul se se toaca marunt si se pun intr-o cratita sau o tigaie mai inalta si se calesc in ulei incins. Cand ceapa se inmoaie se adauga fasolea scursa,se amesteca si se condimenteaza.

  3. Se toarna apa cat sa acopere totul,se acopera cu un capac si se fierbe inabusit aprox 30 minute sau pana se inmoaie fasolea. Inainte cu 5-7 minute de a oprii focul se adauga sucul de rosii/rosii decojite pisate si se mai da intr-un clocot.

  4. Se opreste focul si se aseoneaza cu marar tocat.

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

Eu_medium
Terorista
din Bucuresti
  • 10:00 / 05.08.2011
Frumoasa prezentarea,pacat ca al meu nu se omoara cu fasolica .
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook