Parjoale moldovenesti din piept de pui

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Default_small
Țti şi lui Georgeta vă place
Lui Georgeta îi place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Prăjire

Ingrediente pentru 4 porţii de parjoale moldovenesti din piept de pui

Mod de preparare

  1. Cartoful l-am dat pe razatoarea mica,l-am stors bine de zeama,apoi l-am amestecat la robot cu restul ingredientelor.

  2. Cu mana umeda se formeaza parjoalele,dandu-le forma mai lunguiata la un capat,forma frunzei de visin.

  3. Se tavalesc prin faina sau pesmet si se prajesc in uleiul bine incins.

  4. Pentru cand dispuneti de mai mult timp se poate incerca varianta prajirii fara ulei,la cuptor. ;)

  5. Se servesc cu piure de cartofi.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook