Parjoale cu cartofi taranesti

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Prăjire în baie de ulei

Ingrediente pentru 4 porţii de parjoale cu cartofi taranesti

Mod de preparare

  1. Spalati bine cartofii si taiati in cuburi de 4-5 cm (fara a curata de coaja). Curatati legumele, taiati morcovii rondele si conopida in bucati. Curatati ceapa si tocati marunt. Inmuiati chifla in apa, stoarceti-o si amestecati-o cu oul, ceapa si carnea tocata. Adaugati in amestecul de caren, sare, piper, usturoi, boia, maghiran si frunzele de patrunjel tocate marunt. Formati din masa de carne, 4 parjoale egale. Incingeti intr-o tigaie ulei si puneti parjoalelel la prajit, la foc mediu, pana ce acestea devin maronii. Intre timp puneti legumele la fiert pentru cca. 15 minute. Cand legumele sunt fierte, surgeti-le si condimentati cu sare, piper si frunze de patrunjel tocate fin. Puneti o tigaie cu ulei pe foc si prajiti cartofii pana ce acestia devin aurii. Scurgeti cartofii prajiti si condimentai cu sare si boia. Adauati 1 lingura ulei peste legume, amestecati bine si serviti cu parjoale si cartofii taranesti.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook