Papricas de pui cu smantana

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
275780_100000104217718_631740229_n_small Default_small
Ție, lui Georgeta şi la încă 1 persoane le place
La Georgeta şi Lobontiu Monica le place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 90 min
  • Mod de preparare: Înabuşire

Ingrediente pentru 4 porţii de papricas de pui cu smantana

Mod de preparare

  1. Carnea se prajeste putin pe toate partile,dupa care se scoate pe un platou.

  2. Ceapa se caleste pana devine sticloasa,in acelasi ulei in care s-a prajit si carnea.

  3. Se adauga boiaua de ardei,carnea si se acopera cu apa fierbinte.Se adauga si foaia de dafin si se fierbe pana se inmoaie carnea.

  4. Intre timp se amesteca faina cu smantana,dupa care se toarna peste mancarea care inca fierbe. Se potriveste gustul de sare si piper.

  5. Noi am mai avut in meniu si branza cu smantana,asa ca l-am servit simplu,cu mamaliguta si verdeata.

  6. Foarte usor de facut,iar rezultatul surprinzator de bun.

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook