Papanasi din branza de vaci

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: peste 120 min
  • Mod de preparare: Prăjire în baie de ulei

Ingrediente pentru 4 porţii de papanasi din branza de vaci

Mod de preparare

  1. Branza de vaci am maruntit-o bine; am adaugat ouale, vanilia, zaharul, sarea si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie; am omogenizat totul bine apoi am adaugat faina, turnand cate putin pana a rezultat un aluat destul de moale; aluatul l-am dat la frigider cam 2 ore.

  2. am format bilute din aluat, i-am dat fiecareia o forma rotunda si plata de chiftea, in mijloc am facut cate o gaura, cateva bilute le-am lasat mici si rotunde; se pun intr-o tigaie in ulei, neanghesuiti, si se prajesc pe ambele fete;

Reţetă salvată de:

Comentarii
2

Părererea ta

1604902_279386028879295_897090562_n_medium
România gătește
din Bucuresti
  • 20:52 / 18.01.2010
...papanasi ardelenesti, bogati in branza dulce de vaci!!! Atat reteta cat si poza sunt foarte reusite. Lumina din poza este excelenta. Felicitari!!
371306_100000086412542_1077078173_n_medium
Luca Alexandra
din Bucharest
  • 13:35 / 08.08.2010
DELICIOSI SI EU AM FACUT
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook