Paine bogata

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: peste 120 min
  • Mod de preparare: Coacere

Ingrediente pentru 6 porţii de paine bogata

Mod de preparare

  1. Se inmoaie drojdia cu putin lapte indulcit cu o lingurita de zahar si se amesteca cu 1-2 linguri de faina. Se cerne faina, se fac in mijlocul ei un cuib, se pune in el plamadeala si se lasa la dospit. Se adauga apoi sarea, uleiul si restul de lapte (la temperatura camerei). Se framanta totul pana ce aluatul se desprinde de pe maini. Aluatul nu trebuie sa fie prea vartos (tare). Se lasa la crescut. Se unge o tava lata de placinta si se asaza in ea aluatul. Se impaneaza cu bacon si cascaval taiat in cuburi. Se bat ouale cu zaharul pudra, se toarna deasupra si se introduce tava in cuptor, la foc potrivit. Dupa ce s-a copt, se taie in patrate mari (circa 15X15 cm).

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 09:01 / 16.05.2009
Asta da Piine.5*****
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook