Paella spaniola

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Fierbere

Ingrediente pentru 3 porţii de paella spaniola

Mod de preparare

  1. Se curata ceapa si usturoiul, iar usturoiul se taie felii mici. Ceapa se taie marunt. Incingeti ulei intr-o tigaie si caliti usturoiul. Adaugati ceapa si sofranul. Adaugati si orezul si caliti-l pana devine sticlos. Se stinge cu vinul alb si supa. Se adauga dafinul si se fierbe sub capac timp de ca. 15 minute la foc mic. Intre timp se spala ardeii si se taie bucatele. Zucchini se spala si se taie cubulete.

  2. Ardeii si zucchini-ul se adauga la orez cu ca. 10 minute inainte de terminarea fierberii.

  3. Midiile se spala si se usuca si se adauga impreuna cu mazarea la orez cu ca. 5 minute inainte de terminarea fierberii. Midiile care nu s-au deschis se aleg si se indeparteaza. Paella se condimenteaza cu sare si chilli macinat. Se serveste din tigaie.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook