Oua umplute pe sos de rosii

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 120 min
  • Mod de preparare: Cuptor

Ingrediente pentru 4 porţii de oua umplute pe sos de rosii

Mod de preparare

  1. Fierbem ouale, apoi le curatam de coaja si le taiem in doua.

  2. Scoatem galbenusul, il amestecam cu branza si smantana, condimentam apoi le pisam bine cu ajutorul unei furculite sau chiar cu un blender.

  3. Umplem jumatatile de ou cu aceasta pasta iar deasupra presaram cascaval ras.

  4. Pentru prepararea sosului, calim ceapa tocata marunt in cele 2 linguri de unt, apoi adaugam rosiile maruntite impreuna cu sosul lor, usturoiul pisat si condimentele.

  5. Lasam sa dea un clocot, apoi mai lasam pe foc 10-15 minute.

  6. Turnam sosul in forma, adaugam jumatatile de ou umplute si bagam la cuptor pana ce ouale se rumenesc frumos. Dupa ce totul este gata, scoatem din cuptor si ornam cu patrunjel verde.

  7. Va urez pofta buna!

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook