Oua umplute

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Fierbere

Ingrediente pentru 4 porţii de oua umplute

Mod de preparare

  1. Se fierb 8 oua 10 minute apoi se curata de coaja, se taie in doua bucati si se aseaza pe un platou.

  2. Galbenusurile se scot cu o lingurita si se pun intr-un castron separat. Peste acestea se adauga pateul, carnea maruntita, castravetii taiati bucatele mici, sare si piper dupa gust.

  3. Din celalte oua ramase, se alege galbenusul, se pune mustarul, sare si se amesteca adaugandu-se cate putin ulei pana se formeaza maioneza. O parte din acesata maioneza se pune in compozitia din castron si se amestaca pana se omogenizeaza apoi se vor umple jumatatile de oua.

  4. Maioneza ramasa se amestaca cu samantana si se aseaza pe un platou peste care se vor pune ouale umplute, cu fata in jos.

  5. Se vor orna dupa preferinta, cu gogosar, castraveti, piper sau boia.

  6. Pofta buna!!

Reţetă salvată de:

Comentarii
5

Părererea ta

Pixel_peewee_medium
Uta Bogdan
din Bucureşti
  • 19:33 / 24.02.2009
Super tare poza (si papa) ... Mada style :P La cat mai multe d'astea
Img_2043_medium
Burangic Iulia
din Hamburg
  • 17:20 / 12.05.2009
ce bine arata si foarte colorate outele:) super!
Pofta_20buna_medium
angela_72
din Timisoara
  • 13:22 / 11.02.2010
Foarte bune aceste oua umplute, iar la asa o prezentare iti vine sa le mananci din priviri.
Eu_medium
Terorista
din Bucuresti
  • 13:33 / 01.08.2010
Super tare ideea ! Felicitari sunt haioase !
273305_100000682476358_2010878_n_medium
Carla Carlita
din Cluj-Napoca
  • 11:14 / 23.08.2011
foarte bine arata
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook