Orez jamaican cu cocos

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Foc mic

Ingrediente pentru 4 porţii de orez jamaican cu cocos

Mod de preparare

  1. Se spala orezul sub jetul de apa pana ce apa ramane curata; se lasa orezul la scurs. Morcovii se spala, se curata si se taie cubulete mici. Ceapa si ghimbirul se curata si se toaca marunt.

  2. Se incinge uleiul de arahide intr-o cratita. Morcovii, ceapa si ghimbirul tocat se calesc cca. 8 minute in ulei la foc mic, amestecand continuu. Apoi se adauga usturoiul pisat si se mai caleste 2-3 minute.

  3. Rosiile se oparasc cu apa fiarta si se indeparteaza pielita si samburii. Ardeiul se spala, se indeparteaza samburii si se taie marunt. Ardeiul iute se taie pe lung in fasii foarte subtiri. Se adauga rosiile, ardeiul si ardeiul iute in cratita peste ceapa. Se adauga pasta de tomate, 400 ml apa si concentratul de cocos; se asezoneaza cu sare. Se adauga orezul si fierbe descoperit, la foc mic cca. 25, pana ce se inmoaie.

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

Eae27d77ca20db309e056e3d2dcd7d69_medium
Evelina Predescu
din Caracal
  • 09:03 / 22.10.2009
Concentrat de cocos.....nu stiu... cum este,ce este,dar cred ca e bun!
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook