Omleta cu ciuperci si parmezan

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: Cuptor

Ingrediente pentru 1 porţii de omleta cu ciuperci si parmezan

Mod de preparare

  1. Se incalzeste cuptorul.

  2. Se sparg ouale intr-un castron, se presara sare, piper, cimbru (toate dupa gust), se adauga laptele si smantana si se bate bine compozitia.

  3. Apoi se curata ciupercile de coaja, se taie felii subtiri.

  4. De asemenea se taie feliile de sunca marunt.

  5. Luam un vas termorezistent (eu folosesc un vas din sticla de yena nu foarte mare (~20x10x5), adaugam 1-2 linguri ulei, dupa care punem o parte din ciuperci pe fundul vasului, adaugam compozitia bine batuta, sunca si restul ciupercilor. La final, presaram parmezan cu generozitate pe toata suprafata omletei gata de introdus la cuptor preincalzit.

Reţetă salvată de:

Comentarii
2

Părererea ta

Eae27d77ca20db309e056e3d2dcd7d69_medium
Evelina Predescu
din Caracal
  • 15:59 / 15.10.2009
Omleta am facut-o totdeauna la tigaie..... Buna ideea ta. Omleta la cuptor de acum! Multumesc!
Romania_in_culori_medium
  • 13:13 / 13.01.2012
Bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!:)
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook