Ochiuri cu cartofi si ciuperci la cuptor

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Cuptor

Ingrediente pentru 4 porţii de ochiuri cu cartofi si ciuperci la cuptor

Mod de preparare

  1. 1. Se fierb cartofii in coaja.

  2. 2. Se incinge cuptorul la 200 grade C. Dupa ce s-au fiert cartofii si in timp ce-i curatati, puneti ceapa taiata rondele intr-o tava la calit in cuptor peste uleiul amestecat cu vegeta si boia dulce. Apoi se adauga si cartofii si se amesteca cu ceapa. Se lasa la copt aproximativ 15 minute, dupa care se adauga si ciupercile taiate in 4 si se amesteca din nou (cu grija insa sa nu se zdrobeasca cartofii). Se mai lasa la cuptor pana ce se rumenesc cartofii si se patrund si ciupercile.

  3. 3. Creati patru spatii intre legume si spargeti cate un ou in fiecare. Se presara oregano si se pune din nou la cuptor pentru alte 5 minute sau pana ce ouale se fac pe gustul dumneavoastra.

Reţetă salvată de:

Comentarii
2

Părererea ta

Img_2043_medium
Burangic Iulia
din Hamburg
  • 17:19 / 12.05.2009
simplu dar in acelasi timp foarte interesant.
Eu_medium
Terorista
din Bucuresti
  • 14:22 / 09.09.2010
Pacat ca la ai mei nu le plac ciupercile !
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook