Mancarica de dovlecel cu carnat si ou ochi

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Înabuşire

Ingrediente pentru 2 porţii de mancarica de dovlecel cu carnat si ou ochi

Mod de preparare

  1. Dovleceii se dau pe razatoare, se sareaza si se lasa deoparte. Ceapa se toaca marunt si se pune la prajit in putin ulei de masline. Se adauga dovleceii scursi de zeama. Se lasa la fiert, acoperiti. Untul se pune la topit si se adauga 2 linguri de faina. Se adauga treptat laptele si se amesteca sa nu faca cocoloase. Se adauga mararul tocat si sare. Se toarna copozitia peste dovlecei si se amesteca bine. Se potrivesc de sare. Se mai lasa putin la foc mic. Se servesc alaturi de carnaciori prajiti la cuptor intr-o tigaie neunsa si ou ochi.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook