Mancare de spanac

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: Foc mic

Ingrediente pentru 1 porţii de mancare de spanac

Mod de preparare

  1. Spanacul se spala bine, se fierbe 20 minute in 1/4 l apa clocotita si apoi se strecoara. Se raceste. Dupa racire spanacul se toaca .

  2. Uleiul se pune intr-o cratita, se pune usturoiul taiat marunt, se amesteca de cateva ori, apoi se pune faina si se mai lasa 1 minut, fara sa se rumeneasca.

  3. Se adauga putina boia de ardei, apoi laptele, amestecand continuu, se pune spanacul tocat, adaugand, daca este cazul, putina apa in care a fiert spanacul si se lasa la foc mic 3-4 minute.

  4. Se potriveste de sare .

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook