Mancare de pui cu legume

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Fierbere, Prăjire în baie de ulei

Ingrediente pentru 2 porţii de mancare de pui cu legume

Mod de preparare

  1. Ceapa se curata si se taie cuburi mari. Usturoiul se curata si se toaca marunt.

  2. Pieptul de pui se spala si se usuca prin tamponare cu un servet. Se incinge uleiul intr-o oala si se prajeste carnea bine pe ambele parti (cca. 5 minute pe o parte).

  3. Intre timp se curata morcovii si se taie fasii lungi. Ardeiul gras se taie cuburi, zucchiniul se taie rondele iar ghimbirul se curata de coaja se taie marunt. Se pregateste supa instant si se pune orezul la fiert.

  4. Carnea prajita se scoate din oala si in uleiul incins se adauga ceapa, usturoiul, ardeiul si ghimbirul. Se prajesc bine dupa care se adauga si zucchiniul si morcovii. Amestecul se mai prajeste putin, dupa care se adauga boiaua dulce si imediat se stinge totul cu supa de legume instant.

  5. Carnea prajita se reintroduce in oala si se mai fierbe 5 minute impreuna cu legumele.

  6. Inainte sa luati mancarea de pe foc adaugati si orezul fiert. Se potriveste cu sare si piper. Patrunjelul se toaca marunt si se amesteca in mancare.

  7. Carnea se scoate si se taie felii si impreuna cu supa de legume se serveste in boluri. Pofta buna!!!

  8. Tips&Tricks: Prajiti carnea si dupa ce aceasta a fiert in supa, chiar inainte sa o feliati. Ceapa, usturoiul, ardeiul si ghimbirul trebuie prajite mai tare pentru un gust cu adevarat oriental.

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

Ks2j6j678057-02_medium
Andree
din Bucuresti
  • 12:01 / 15.04.2009
imi ploua in gura..puiul asta e ceva fenomenal..:D..un mic secret: sa nu curatati zucchini sau dovlecelul de coaja..ptr ca isi pierde tot farmecul..:D
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook