Lasagna cu ciuperci

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Cuptor

Ingrediente pentru 4 porţii de lasagna cu ciuperci

Mod de preparare

  1. Se face un sos alb din unt topit, amestecat cu faina si lapte. Se adauga cuburile concentrate de smantana si patrunjel. Ceapa se toaca marunt si se prajeste in putin ulei de masline. Se adauga ciupercile si patrunjelul. Se condimenteaza. Intr-o forma de chec se aseaza pe fund doua foi de lasagna, se ung cu sosul alb, se pune un strat de ciuperci si apoi cascaval ras. Se procedeaza la fel cu celelalte straturi. Peste ultimele foi se pune doar sos alb si cascaval. Se pune tava in cuptorul incalzit, pentru circa 20-25 minute la 180C.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook