Lapte de pasare

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Fierbere

Ingrediente pentru 4 porţii de lapte de pasare

Mod de preparare

  1. Se bat albusurile pana se face o spuma tare. Se adauga zaharul, de preferat cate 20 g pentru fiecare albus de ou.

  2. Intre timp se pune laptele la fiert, cu vanilia, apoi, se adauga, cu o lingura, cate putin din spuma de mai sus. Bulgarii se intorc pe cealalta parte apoi sunt scosi pe un platou adanc.

  3. Dupa pregatirea tuturor bulgarilor, in laptele ramas se pun galbenusurile si faina si se amesteca constant. Aceasta compozitie se va turna peste bulgarii din platou.

  4. Este de preferat sa se serveasca reci, intr-o cana mare sau intr-un castron, sunt deliciosi.

  5. Pofta buna!

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook