Kebab cu somon

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: La grătar, Marinare

Ingrediente pentru 4 porţii de kebab cu somon

Mod de preparare

  1. Fileul de somon se taie in fasii subtiri si se aseaza intr-un bol. O lingurita de ardei iute uscat se freaca cu putin ulei de masline, se aduaga menta, ceapa si se amesteca. Se adauga restul uleiului, iaurtul si se asezoneaza cu sare si piper. Marinata obtinuta se toarna peste fasiile de somon si se lasa la macerat timp de 2 ore. Fasiile de somon se pun pe frigarui si se prajesc pe gratar pana ce somonul prinde o culoare aurie uniforma. Se serveste cu salata verde.

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook