Iahnie de fasole la ceaun

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Înabuşire

Ingrediente pentru 10 porţii de iahnie de fasole la ceaun

Mod de preparare

  1. Se pune untura in ceaun, se adauga ceapa, ardeiul, morcovul, carnatul si pastrama, toate taiate feliute. Se lasa la calit, la foc potrivit, aproximativ 15 - 20 minute.

  2. Se pune o jumatate de lingurita de boia de ardei, o lingurita de pasta de ardei iute, se amesteca si se lasa sa fiarba la foc mic pana se prajeste carnatul si se inmoaie legumele. Se adauga fasolea boabe fiarta; se pune o lingura de faina alba, se adauga sucul de rosii, mirodeniile si cuburile Knorr, si se lasa la fiert toate pentru a se omogeniza aromele si a se forma sosul . Dupa aproximativ 15 minute mancarea este gata.

Reţetă salvată de:

Comentarii
2

Părererea ta

1604902_279386028879295_897090562_n_medium
România gătește
din Bucuresti
  • 21:00 / 05.05.2009
Arata minunat mancarea asta iar fundalul completeaza armonia perfecta. Ce poate fi mai minunat decat sa-ti petreci ziua in natura gatind mancaruri atat de gustoase...???
Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 12:09 / 21.05.2009
Hallo Adriana, ai bägat aicia inäuntru tot ce asteaptä und Jurry Gastronom. Perfect. Cu Mincarea asta asa rustical pregätitä ai fii dat Lovitura acum douä Säptämini in Bucuresti.5*****
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook