Gyros

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: Marinare, La tigaie

Ingrediente pentru 4 porţii de gyros

Mod de preparare

  1. Verdeturile se spala si se taie marunt. Usturoiul se curata si se da prin presa. Mustarul se amesteca cu uleiul, usturoiul si zeama de lamaie se adauga verdeturile tocate marunt, si se asezoneaza cu otet, boia, piper si sare. Se adauga chimenul macinat.

  2. Carnea de porc se taie fasii de grosimea unui deget. Ceapa se curata si se taie fasii. Carnea si ceapa se pun intr-o punga, se toarna marinada peste carne, apoi se leaga punga la gura. Se scutura bine punga astfel incat marinada sa se prelinga peste carne. Se lasa punga la frigider peste noapte astfel incat aromele sa patrunda bine carnea.

  3. A doua zi se scoate carnea de la macerat si se prajeste cca. 8-10 minute, fara a se mai adauga ulei suplimentar pana ce aceasta se patrunde bine.

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook