Gulasch de vita

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Înabuşire

Ingrediente pentru 2 porţii de gulasch de vita

Mod de preparare

  1. Clatiti carnea sup jetul de apa rece apoi tamponati. Taiati carnea in cubulete de cca. 3 cm. Curatati si spalati usturoiul, zarzavatul si ardeiul si taiati cubulete. Usturoiul se taie rondele subtiri.

  2. Incalziti untul si uleiul intr-o tigaie adanca. Adaugati carnea si prajiti de toate partile pentru cateva minute la foc iute. Apoi scoateti carnea din tigaie.

  3. Adaugati usturoiul si zarzavatul in grasimea in care ati prajit carnea si prajiti intens. Adaugati pasta de tomate si lasati si toate ingredientele pentru 1-2 minute la prajit; amestecati continuu. Apoi stingeti cu vin rosu. Lasati sa fiarba 10-15 minute, la foc mediu, pana ce sosul incepe sa scada si zarzavatul este aproape moale.

  4. Cand sosul a scazut, adaugati carnea si supa de vita. Adaugati sare, piper si frunza de dafin. Lasati sa fiarba la foc mediu cca. 5 minute. Adaugati ardeiul si lasati gulaschul sa fiarba inca 8-10 minute. La final adaugati un praf de zahar si mai gustati o data de sare si piper.

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 09:53 / 15.05.2009
Feinä rezetä pentru un Gulasch care trebuie sä meargä repede. Componente harmonizeazä super.Tot ce trebuie este inäuntru.5***** Cu basics astea si incerca sä fac si un Gulasch dupäfosil methode. Dureazä , da se plätestze din Belsug. Salutäri Jacktel
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook