Gulas express

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Prăjire

Ingrediente pentru 4 porţii de gulas express

Mod de preparare

  1. Spalati carnea si taiati-o cubulete de 1:1 cm. Prajiti carnea in ulei incins pana ce se rumeneste. Scurgeti carnea, asezonati cu sare si piper si lasati-o la cald.

  2. Curatati ciupercile si lasati arpagicul la scurs. Puneti untul in tigaie la incins si prajiti ciupercile si arpagicul pentru 5-6 minute. Stingeti cu 100 ml vin rosu si supa de vita. Lasati sa fiarba pana ce supa scade la jumatate. Dizolvati amidonul in restul de vin si legati sosul.

  3. Curatati merele si taiati-le in lung, dupa ce ati indepartat samburii. Adaugati merele in sos, asezonati cu sare, piper si coniac. Dupa ce merele s-au fiert, adaugati carnea prajita si mai lasati sa dea un clocot.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook