Grisine crocante

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 90 min
  • Mod de preparare: Coacere

Ingrediente pentru 8 porţii de grisine crocante

Mod de preparare

  1. Se dizolva drojdia in putin lapte caldut, cu zahar. Se pune intr-un bol cu restul ingredientelor si se framanta. Se lasa la dospit pentru o ora. Aluatul framantat si dospit se imparte in doua. O parte se intinde si se presara cu cascaval ras, masline si usturoi pisat. Se intinde cealalta jumatatea deasupra si se apasa bine cu sucitorul sa iasa aerul apoi se taie fasii subtiri. Se rasucesc si se pun in tava pe hartie de copt. Se dau la cuptor la temperatura mare pana se rumenesc.

Reţetă salvată de:

Comentarii
5

Părererea ta

Img_2043_medium
Burangic Iulia
din Hamburg
  • 12:27 / 12.05.2009
Cand le mai incerci,trimite si aici o portie :* Te pupic,Ala!
Dsc08905_medium
ala_oancea
din Timisoara
  • 12:42 / 12.05.2009
Cu siguranta te anunt .... si imi dai adresa :)
Default_medium
Raja
din suedia
  • 15:18 / 31.03.2010
Acus is la dospit. Abia astept sa rontai...
Dsc08905_medium
ala_oancea
din Timisoara
  • 15:32 / 31.03.2010
Spor. Si eu astept sa-mi spui cum ti-au iesit :)
Default_medium
Raja
din suedia
  • 16:48 / 31.03.2010
Cred ca a innebunit site-ul asta. Nu'sh de ce se tot repeta msajul meu, poate ma ajuta cineva... Grisnle sint absolut perfecte. Le recomand cu toata responsabilitatea. Multam de reteta!!
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook