Ghiveci de legume

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Default_small 187463_100000802660894_1367821571_n_small Cos_small
Ție, lui Georgeta şi la încă 2 persoane le place
La Georgeta , Crețu Veronica şi încă 1 persoane le place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: Înabuşire

Ingrediente pentru 6 porţii de ghiveci de legume

Mod de preparare

  1. Ceapa, ardeiul si morcovul se calesc in ulei pana se inmoaie. Se adauga dovleceii, vanata, inelele de praz, pastaile si mazarea impreuna cu o jumatate de cana de apa (nu se pune mai mult pentru ca legumele isi lasa destula zeama) si se acopera cu un capac. Focul trebuie sa fie micut.

  2. Cand s-au inmuiat toate legumele, se adauga ciupercile si se mai lasa cateva minute la foc mic. La sfarsit se pun cubuletele de rosii, se potriveste de sare si piper, se mai lasa sa dea un clocot si se opreste focul. Se pune si patrunjelul. Se poate servi calda dar si rece. Este foarte gustoasa si usoara.

  3. Pofta buna!

Au gătit rețeta ghiveci de legume

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook