Gauffre cu crema ganache de ciocolata

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Default_small
Țti şi lui Georgeta vă place
Lui Georgeta îi place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Coacere

Ingrediente pentru 12 porţii de gauffre cu crema ganache de ciocolata

Mod de preparare

  1. Faina,praful de copt si amidonul se amesteca cu laptele caldut,sa iasa ca o smantana.Se adauga pe rand ouale,zaharul,untul topit si vanilia. Se mixeaza foarte bine.

  2. Se coc vafele in aparatul special.

  3. Topim ciocolata impreuna cu frisca lichida. Omogenizam si dam la rece.Dupa ce s-a racit mixam pana obtinem o frisca pufoasa si ciocolatoasa.

  4. Ungem vafele cu crema,le lipim 2 cate 2 si le spritam cu putina ciocolata alba.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook