Galuste bavareze din cartofi

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Fierbere

Ingrediente pentru 3 porţii de galuste bavareze din cartofi

Mod de preparare

  1. 350 g cartofi si se pun la fiert in apa cu sare, cat sa ii acopere, pentru cca. 20 minute. Restul cartofilor se curata, se spala si se dau pe partea mare a razatoarei. Cartofii rasi se pun intr-un tifon si se storc de zeama. Zeama din cartofi se colecteaza intr-un vas si se lasa sa ste astfel incat amidonul sa se aseze pe fundul vasului. Apoi se scurge usor apa iar amdonul ramas pe fundul vasului se adauga peste cartofii cruzi. Se adauga oul, si pesmetul si sarea. Cartofii fierti se iau de pe foc, se scurg si se lasa la racit, apoi se dau prin presa de cartofi. Se amesteca impreuna cu cartofii cruzi. Se pune la fiert o oala cu apa si sare. Din compozitie se modeleaza 6 galuste rotunde si se fierb in apa cu sare la foc mediu pentru circa 20 minute. Cand galustele se ridica la suprafata, sunt fierte si se scot din apa. Se servesc ca si garnitura la friptura.

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 10:34 / 15.05.2009
Aicia trebuie pus si Fäinä de Cartofi inäuntru si la atita Carofi 2 Ouä.In Rest este Rezeta OK.
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook