Gălbiori la borcan

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Înabuşire

Ingrediente pentru 8 porţii de gălbiori la borcan

Mod de preparare

  1. Gălbiorii se spală bine, în mai multe ape, apoi se lasă la scurs. Ceapa se pun la înnăbușit în ulei, iar când s-a înmuita se adaugă gălbiorii, peste care se pune puțină sare. Se lasă la înnăbușit câteva minute, până se înmoaie, se adaugă piperul și frunzele de dafin, apoi se dau la o parte și se lasă cratița acoperită. Când s-au răcit, se pune deasupra usturoiul pisat și se stropesc cu oțet, după gust.

  2. Se pun la borcan și se sterilizează 20 de minute.

Reţetă salvată de:

Comentarii
3

Părererea ta

Eae27d77ca20db309e056e3d2dcd7d69_medium
Evelina Predescu
din Caracal
  • 22:23 / 01.09.2010
Imi plac ciupercile...deci ...inghit in sec citind reteta ta! 5*
Logo_bucatareli_medium
Bucătăreli la borcan
din Bucuresti
  • 09:19 / 02.09.2010
Evelina, multumesc. Ce sa spun? Spor la treaba si astept sa ii spui ce iese. :)
Eu_medium
Terorista
din Bucuresti
  • 11:38 / 27.09.2010
Sa stii ca nu am pus niciodata,dar acum ca am vazut reteta ta ,sigur o sa pun si eu !
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook