Fursecuri de ovaz

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată:
  • Mod de preparare: Coacere

Ingrediente pentru 1 porţii de fursecuri de ovaz

Mod de preparare

  1. 1.Incinge cuptorul la 160 grade, amesteca uleiul, zaharul si mierea intr-un vas termorezistent, apoi pune-le in cuptorul cu microunde la temperatura mare timp de un minut, pana ce s-a topit totul (sau topeste-le intr-o tigaie mica). Incorporeaza scortisoara, faina, fulgii de ovaz, stafidele, oul si amesteca bine.

  2. 2. Tapeteaza doua tavi joase cu hartie de copt. Pune 15 linguri de amestec pe toata suprafata tavii, la distanta una de alta. Pentru a obtine forme egale, decupeaza cercuri de 5 cm cu o forma speciala (desi arata bine si nearanajate). Turteste-le usor cu o furculita. Pune la copt timp de 15 minute pana ce se rumenesc si sunt crocante. Lasa-le la racit, apoi depoziteaza-le intr-o caserola de plastic.

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

Eu_medium
Terorista
din Bucuresti
  • 14:32 / 09.09.2010
Ma tenteaza sa incerc !
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook