Friptura tocata

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: peste 120 min
  • Mod de preparare: Cuptor

Ingrediente pentru 1 porţii de friptura tocata

Mod de preparare

  1. Se dau prin masina de tocat, de cateva ori, cantitati egale de carne de vita, de porc sau de miel cu o bucatica de paine inmuiata in lapte si stoarsa si ce ceapa cruda. Se amesteca cu sare, piper, usturoi pisat, verdeata tocata, cimbru.

  2. Separat se fierb cateva oua rascoapte si se pregateste un castravete murat taiat de-a lungul in felioare subtiri. Se amesteca tocatura cu cateva oua crude. Se asaza jumatate din compozitie intr-o tava lunga bine unsa, se pun deasupra, pe mijloc, ouale rascoapte, curatate si felioare de castravete. De asemenea, deasupra si pe margini se pune restul de umplutura. Se unge suprafata cu mustar si se frige ca orice friptura la cuptor, stropind-o din cand in cand cu sosul ei. Se scoate cu atentie dupa ce a prins coaja, se lasa sa se raceasca bine, pana a doua zi cand se taie felioare care se pun intre doua felii de paine, ungand una dintre ele cu mustar.

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook