Friptura haiduceasca

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: La grătar

Ingrediente pentru 6 porţii de friptura haiduceasca

Mod de preparare

  1. Se poate folosi orice fel de carne, numai sa fie frageda. Se taie carnea felii groase de 1 cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepuse din lemn de circa 20 cm lungime. Pe fiecare se infig cate 4-5 bucati de carne, intre care se intercaleaza o palarie de ciuperca si o felioara de slanina. Tepusele se asaza culcate pe un gratar, deasupra unui jar bine incins. Se intorc din timp in timp ca sa se rumeneasca uniform. Se sareaza dupa ce sunt fripte.

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 08:56 / 16.05.2009
Puristisch cu maximaler Effect.Compliment mare.5*****
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook