Friptura de vita - Swiss Steak

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 120 min
  • Mod de preparare: Cuptor

Ingrediente pentru 6 porţii de friptura de vita - swiss steak

Mod de preparare

  1. Usturoiul, ceapa, telina si ardeiul se curata si se taie marunt. Carnea se taie in 6 bucati egale, se sareaza, se pipereaza si se tavaleste in putina faina. Se pune ulei la incins intr-o tigaie si se prajeste putin carnea in ulei de ambele parti, pana ce devine maronie. Se scoate carnea din tigaie si se pune intr-o tava.

  2. In grasimea in care s-s prajit carnea se calesc pentru cateva minute usturoiul, ceapa, ardeiul si telina. Cand legumele sunt calite, se sting cu rosiile din conserva si cu supa de vita. Se adauga sos tabasco dupa gust. Sosul se pune in tava, peste carne, se acopera si se pune la cuptorul incins in prealabil la cca. 160 grade, si se lasa la prajit, la foc mic, pentru 2 - 2 1/2 ore. Cand carnea este aproape patrunsa, se descopera tava si se mai lasa sa fiarba ca sosul sa mai scada putin si sa se ingroase. Eventual se leaga sosul cu putina faina si se mai lasa sa dea un clocot. Se serveste cu garnitura de cartofi sau legume.

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 12:33 / 15.05.2009
Rezeta este scrisä cum se pregäteste in America.Se mänincä de la Baltimore in sus pe Custä si in Nordamerica. Pe pozä insä nu mai este Americanisch. Filet de Vitä sä se taie asa mic este tare päcat.Atuncia este un fel de Gulasch si nu mai Steak.5*****
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook