Frigarui la cuptor

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Cuptor

Ingrediente pentru 3 porţii de frigarui la cuptor

Mod de preparare

  1. -Toate legumele se curata si se spala bine.Pieptul de pui se spala si el si se taie bucatele mici.Apoi se tine cateva ore intr-o marinata facuta din 1 ceapa,sos de soia,ulei de masline,1 lingurita ghimbir,1/2 ardei gras taiat cubulete,putin zahar,piper si un ardei iute taiat marunt.

  2. --Ceapa se curata,se spala,se taie in 4 apoi se desprinde foita cu foita.

  3. -Rosiile se taie fiecare in 4 .

  4. -Am inceput sa insir pe betisoare dupa placul inimii apoi am pus in tava de cuptor si am bagat la 170C pana s-au rumenit bine.Ciupercile au lasat zeama,asa ca nu a fost nevoie de ulei sau apa in tava.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook