Frigarui de curcan cu ananas

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: peste 120 min
  • Mod de preparare: La grătar, Marinare

Ingrediente pentru 4 porţii de frigarui de curcan cu ananas

Mod de preparare

  1. Taiati pieptul de curcan in cuburi de 2-3 cm. Amestecati sosul de soia si sosul de prune cu usturoiul pisat, fulgii de chillli, sarea, zaharul si pasta de curry. Adaugati cubuletele de curcan si lasati la marinat cel putin 3-4 ore, de preferinta insa peste noapte. Curatati ananasul de coaja si taiati-l in patru; indepartati partea lemnoasa din mijloc. Taiati ananasul in cubulete la fel de mari ca si carnea de curcan. Puneti carnea de curcan si ananasul pe 8 bete. Asezati betele pe gratar, si lasati-le sa se rumeneasca cca. 7 minute. Stropiti frigaruile din cand in cand cu marinata ramasa. Intoarceti frigaruile si lasati-le inca 5 minute sa se rumeneasca pe partea cealalta. Serviti frigaruile cu orez. Pofta buna!!!

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook