Filetto di maiale cu vin Marsala

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: La tigaie

Ingrediente pentru 4 porţii de filetto di maiale cu vin marsala

Mod de preparare

  1. Taiem carnea in felii de grosimea degetului si-l batem usurel cu ciocanul pentru carne, saram si piperam dupa gust. Intr-o tigaie de prajit punem la topit untul apoi adaugam uleiul, iar in momentul cind e cald, punem feliutele de carne date prin faina, bineinteles cite doua. Carnea este foarte molcuta fiind prajita in amestecul unt/ulei, nu s-a intarit absolut deloc.

  2. In sucul ramas in tigaie, adaugam otetul balsamic si vinul, cernem foarte putina faina de griu si amestecam repede sa nu se cocoloseasca. Vom obtine o crema nu prea groasa, in care vom adauga din nou carnea si o lasam citeva minute, ca sa prinda gustul ingredientelor.

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

1604902_279386028879295_897090562_n_medium
România gătește
din Bucuresti
  • 19:16 / 24.04.2009
Imi place combinatia ta de carne cu salata. Aceasta combinatie impaca atat gustul cat si doctorul :) Delicios si sanatos! Ce poate fi mai bun de atat in ziua de azi??!!
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook