File de ton rosu la gratar cu sos de capere

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: La tigaie

Ingrediente pentru 2 porţii de file de ton rosu la gratar cu sos de capere

Mod de preparare

  1. Fileul de ton se sareaza si se pipereaza si se trage la tigaie cu ulei de masline. Vanata, o rosie, ridichio se spala si se taie rondele si se pun pe gratar.

  2. Celelalte 2 rosii se pun in apa fiarta timp de 15 secunde, dupa care se scoate si se curata de pielita. Se taie in patru, se scot semintele, apoi se taie cubulete. Se amesteca bine cu usturoiul tocat marunt, cu coaja de limeta si cu caperele taiate marunt. Se asezoneaza cu sare si piper rosu.

  3. Se serveste tonul cu legumele la gratar si cu sosul de rosii si capere.

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook