Faguri

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 120 min
  • Mod de preparare: Coacere

Ingrediente pentru 12 porţii de faguri

Mod de preparare

  1. Ouale le-am mixat bine impreuna cu un praf de sare,apoi am adaugat pe rand zaharul,vanilia,uleiul,laptele,amoniacul si la sfarsit faina.

  2. Inainte acesti faguri se faceau in forme de fonta ce se incingeau pe ochiul de la aragaz.Cum eu n-am forma respectiva,le-am copt in aparatul de gauffre.

  3. Am luat cate o lingurita din compozitie, am pus din loc in loc in presa si am copt cate aproximativ 5 minute.

  4. Untul l-am topit,apoi l-am mixat pana a devenit ca o crema,am adaugat zaharul,cacaoa,romul si nuca si am dat la rece pana am terminat de copt fagurii.

  5. Am lipit fagurii cate 2,cu crema de unt.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook