Eggs in the hole

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: La tigaie

Ingrediente pentru 4 porţii de eggs in the hole

Mod de preparare

  1. Se ung feliile de toast neprajite cu un strat generos de unt moale. In fiecare felie de paine se face cate o gaura in mijloc. Pentru aceasta se foloseste un pahar sau o forma de biscuiti rotunda. Se recomanda ca gaura sa fie destul de larga, astfel incat toastul sa nu se prajeasca prea tare pana ce se intareste albusul oului. Se incinge tigaia si cand aceasta este calda se pun feliile de toast in tigaie cu partea unsa cu unt in jos. Cercurile decupate din toast se asaza si ele in tigaie cu untul in jos. Se sparg ouale si se pun in tigaie la prajit, in gaura ramasa in mijlocul feliilor de paine. Se da focul la temperatura mica si se prajesc ouale. Cand galbenusul s-a intarit, se intorc feliile de paine cu ou la mijloc, si se prajesc si de cealalta parte. Se condimenteaza cu sare si se pun pe farfurii. Capacele rotunde se pun peste ou. Ideea este ca oul din mijlocul felii de paine sa fie surpriza. Baconul taiat felii foarte subtiri se rumeneste in tigaie si se serveste alaturi de toast-ul cu surpriza.

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

Eae27d77ca20db309e056e3d2dcd7d69_medium
Evelina Predescu
din Caracal
  • 13:21 / 28.03.2010
Apetisante.......5*
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook