Duchesse cu ciocolata

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 120 min
  • Mod de preparare: Coacere

Ingrediente pentru 1 porţii de duchesse cu ciocolata

Mod de preparare

  1. Batem albusurile spuma tare,dupa care adaugam zaharul si vanilia. Batem in continuare pana se topeste zaharul,iar atunci cand scoatem mixerul din compozitie se formeaza "turturi" de bezea. Separat amestecam nuca cu faina si scortisoara. Le adaugam peste albusuri si cu o spatula, omogenizam compozitia,cu miscari de jos in sus.

  2. Spritam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul incins la 120 de grade pentru 20 de minute.

  3. Topim ciocolata si lipim duchessele cate 2. ;) Eu am pus in ciocolata si un pic de unt si frisca lichida.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook