Drob de vinete

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Cuptor

Ingrediente pentru 10 porţii de drob de vinete

Mod de preparare

  1. Vinetele se oparesc sau se coc si se scurg bine de zeama. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, iar dupa ce o luam de pe foc, adaugam usturoiul pisat si patrunjelul taiat marunt.

  2. Vinetele tocate bine se amesteca cu amestecul de ceapa, verdeata si usturoi. Ouale se bat impreuna cu grisul si se adauga si ele la vinete. Compozitia rezultata se toarna in tavi unse cu ulei si tapetate cu faina si se indroduce la cuptor(incins inainte), la foc nu prea mare. Drobul este gata atunci cand se desprinde de tava.

  3. Pentru aspect, se unge aproape de final cu galbenus batut si se mai lasa 5 minute la cuptor.

  4. Se poate servii cald sau rece.

Reţetă salvată de:

Comentarii
3

Părererea ta

Img_2043_medium
Burangic Iulia
din Hamburg
  • 12:18 / 12.05.2009
Nu am mai auzit pana acum de acest drob.Pare interesant.
Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 16:43 / 15.05.2009
Hallo, foarte frumoasä su gustoasä este Terrine asta.5*****
Dsc06443_medium
Cristina
din Medias
  • 14:24 / 25.05.2009
Este foarte buna. Merita incercata!
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook