Dovlecel pane

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: Prăjire

Ingrediente pentru 4 porţii de dovlecel pane

Mod de preparare

  1. Dovleceii se spala apoi se taie felii (nu foarte subtiri). Se adauga delicat. Separat intr-o farfurie se bat ouale si se adauga faina pana se realizeaza o compozitie omogena (ca pentru snitele). Se adauga dupa preferinta sare si piper.

  2. Intr-o tigaie se pune ulei la incins.

  3. Se trec feliile rotunde de dovlecel prin compozitie apoi se pun la prajit. Se rumenesc bine pe ambele parti apoi se scot pe un platou.

  4. Se serveste cald sau rece, dupa preferinta.

  5. Pofta buna!!!

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

Dsc06443_medium
Cristina
din Medias
  • 09:51 / 18.06.2009
Langa un mujdei gros de usturoi sunt minunate!
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook