Crema de ciuperci si pastarnac

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: Fierbere

Ingrediente pentru 12 porţii de crema de ciuperci si pastarnac

Mod de preparare

  1. Spalati si curatati ciupercile; taiati-le marunt. Curatati si spalati pastarnacul si taiati-l cubulete. Fierbeti ciupercile si pastarnacul cca. 8-10 minute in supa de legume. Pasati ciupercile si pastarnacul cu blendarum pana ce obtineti o crema omogena. Radeti branza in crema de ciuperci si amestecati cu blendarul. Adaugati sare de mare, piperul proaspat macinat si amestecul de ierburile provence. Incingeti intr-o tigaie untul si adaugati piure-ul de ciuperci lasand sa 2 minute la foc mic, pentru ca aromele sa se contureze mai bine.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook