Crap in crusta aromata

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 120 min
  • Mod de preparare: Cuptor

Ingrediente pentru 4 porţii de crap in crusta aromata

Mod de preparare

  1. Pestele curatat se sareaza, pipereaza, condimenteaza cu tarhon (sau orice alte ierburi va plac) si se pune intr-un vas.Deasupra se stoarce lamaia, se stropeste cu putin ulei de masline si se lasa la frigider in jur de 1 ora.

  2. In acest timp pregatim amestecul aromat pentru crusta.Usturoiul si pesmetul se dau la blender.

  3. Pestele se scoate din frigider si se tavaleste prin acest amestec, presand usor cu mana ca sa adere mai bine.

  4. Se aseaza feliile de peste intr-o tava.

  5. Dupa care se dau la cuptorul incins la 180 de grade, pentru aproximativ 20 de minute.

  6. Se serveste cu garnitura de cartofi condimentati la cuptor.

Comentarii
1

Părererea ta

Img_2043_medium
Burangic Iulia
din Hamburg
  • 18:40 / 14.05.2009
Imi inchipui ce gust minunat are!
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook