Cozonac cu mac

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 90 min
  • Mod de preparare: Coacere

Ingrediente pentru 6 porţii de cozonac cu mac

Mod de preparare

  1. Pentru umplutura, se fierbe zaharul in apa, se adauga macul macinat si untul si se amesteca bine. Drojdia se dizolva cu zahar in putin lapte cald. Se amesteca apoi cu faina, sarea, zaharul, untul si laptele. Se framanta un aluat si se lasa la dospit. Se intinde o foaie pe care se presara umplutura. Se ruleaza si se aseaza intr-o forma de chec. Se mai lasa putin la dospit, dupa care se unge cu ou batut. Se coace 30 de minute la 180C, apoi inca 20-25 de minute la 160C.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook